Hlavní navigace

ADSL jde na dračku (opraveno)

23. 7. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Český Telecom podcenil zájem o ADSL a nyní přiznává, že Internet Expres jde tak na odbyt, že místo plánovaných 180 lokalit hodlá letos rozšířit dostupnost o 300 míst. Ke 28 396 stávajícím v nyní přibylo 75 dalších lokalit, kde lze Internet Expres objednávat. Takže levné ADSL už najdete ve 103 na mnoha místech republiky. Mluvčí Telecomu Vladan Crha mě upozornil, že číslo 29 představuje počet lokalit, kde bude do srpna posílena stávající konektivita. Špatně čtu.

Český Telecom podcenil zájem o ADSL a nyní přiznává, že Internet Expres jde tak na odbyt, že místo plánovaných 180 lokalit hodlá letos rozšířit dostupnost o 300 míst. Ke 28 396 stávajícím v nyní přibylo 75 dalších lokalit, kde lze Internet Expres objednávat. Takže levné ADSL už najdete ve 103 na mnoha místech republiky.
Mluvčí Telecomu Vladan Crha mě upozornil, že číslo 29 představuje počet lokalit, kde bude do srpna posílena stávající konektivita. Špatně čtu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).