Hlavní navigace

ADSL se prodává jako housky na krámě

14. 6. 2005
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Martin Kopta mě upozornil na novou ADSL nabídku společnosti Economia OnLine: „Zajímavé na tom je, že ADSL se už teď prodává stejně jako housky na krámě. Definitivně se tedy stává z připojení komodita, u které zákazníka nemusí zajímat žádné technické detaily. Je jen otázkou času, kdy se budou objevovat samoinstalační balíčky v hypermarketu hned vedle televizí, sekaček a zahradního nábytku.“ Mně zbývá již jen dodat, že službu poskytuje Czech On Line, rychlost a datový limit si můžete vybrat podle…

Martin Kopta mě upozornil na novou ADSL nabídku společnosti Economia OnLine: „Zajímavé na tom je, že ADSL se už teď prodává stejně jako housky na krámě. Definitivně se tedy stává z připojení komodita, u které zákazníka nemusí zajímat žádné technické detaily. Je jen otázkou času, kdy se budou objevovat samoinstalační balíčky v hypermarketu hned vedle televizí, sekaček a zahradního nábytku.“ Mně zbývá již jen dodat, že službu poskytuje Czech On Line, rychlost a datový limit si můžete vybrat podle libosti a minimální cena je 349 korun. Cenou se tedy může zařadit spíše mezi plakáty, „cédéčka“ a dětské batůžky. Více informací na ADSL.iHNed.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).