Hlavní navigace

ADSL versus kabel

14. 7. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Kabelovky poskytují připojení k Internetu 37 tisícům zákazníků, ADSL používá o asi sedm tisíc klientů méně. Během dvou tří měsíců by tedy ADSL mohlo kabel předehnat. Jak na to kabelovky reagují? Kvalita připojení je vyšší, to je jasné, ale nikoho z nově připojovaných to moc nezajímá, protože služeb pro broadband moc není. ADSL je pomalejší a omezované, ale může být výrazně levnější. Karneval zvýšil rychlost na mega- a dvoumegabit. Naše UPC láká nové zákazníky na tiskárnu. Eh, já bych tedy…

Kabelovky poskytují připojení k Internetu 37 tisícům zákazníků, ADSL používá o asi sedm tisíc klientů méně. Během dvou tří měsíců by tedy ADSL mohlo kabel předehnat. Jak na to kabelovky reagují? Kvalita připojení je vyšší, to je jasné, ale nikoho z nově připojovaných to moc nezajímá, protože služeb pro broadband moc není. ADSL je pomalejší a omezované, ale může být výrazně levnější. Karneval zvýšil rychlost na mega- a dvoumegabit. Naše UPC láká nové zákazníky na tiskárnu. Eh, já bych tedy raději ten megabit. (M&M)

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).