Hlavní navigace

Advantel nabízí VoIP služby

15. 3. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Alternativní telekomunikační operátor Advantel rozšířil portfolio svých služeb o internetovou telefonii pod názvem Smartcall VoIP, která umožňuje volání přes Internet na jakékoliv číslo pevné linky či mobilu v České republice i po celém světě. Ceny hovorů se Smartcall VoIP začínají na 0,90 Kč za minutu (včetně DPH) za volání na čísla pevných linek v České republice i na pevné linky ve většině západoevropských zemí, ve Spojených státech a Kanadě. Volání na mobilní čísla v České republice v rámci…

Alternativní telekomunikační operátor Advantel rozšířil portfolio svých služeb o internetovou telefonii pod názvem Smartcall VoIP, která umožňuje volání přes Internet na jakékoliv číslo pevné linky či mobilu v České republice i po celém světě. Ceny hovorů se Smartcall VoIP začínají na 0,90 Kč za minutu (včetně DPH) za volání na čísla pevných linek v České republice i na pevné linky ve většině západoevropských zemí, ve Spojených státech a Kanadě. Volání na mobilní čísla v České republice v rámci služby Smartcall VoIP stojí pouhých 4,40 Kč za minutu (včetně DPH). (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).