Hlavní navigace

Amapy.cz poskytují novou turistickou mapu

23. 6. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Spojené portály Atlas.cz a Centrum.cz informují v newsletteru, který zamířil do e-mailových schránek jejich uživatelů, že Amapy.cz nově disponují vedle základní a letecké mapy České republiky také mapou turistickou, která je dostupná v měřítku od 1:500 000 až do 1:16 000. Novou turistickou mapu připravila společnost DPA, která pro Amapy.cz dodává i kartografické snímky. Již zhruba rok Amapy.cz umožňují volitelné zobrazení cyklistických a turistických tras jak na základní, tak na letecké mapě.…

Spojené portály Atlas.cz a Centrum.cz informují v newsletteru, který zamířil do e-mailových schránek jejich uživatelů, že Amapy.cz nově disponují vedle základní a letecké mapy České republiky také mapou turistickou, která je dostupná v měřítku od 1:500 000 až do 1:16 000. Novou turistickou mapu připravila společnost DPA, která pro Amapy.cz dodává i kartografické snímky. Již zhruba rok Amapy.cz umožňují volitelné zobrazení cyklistických a turistických tras jak na základní, tak na letecké mapě. Aktualizace nově přidané turistické mapy má přijít letos na podzim, kdy prý bude doplněna o většinu místních názvů, vrstvu s rozcestníky a ubytováním.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).