Hlavní navigace

Amazon spustil Amazon Game Studio, špatná zpráva pro Zyngu

7. 8. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Amazon v pondělí vstoupil na trh sociální her spuštěním Amazon Game Studio a první hrou, Living Classics. Skoro by se dalo říci, že velmi vhodně využívá momentu, kdy jednička v sociálních hrách, tedy Zynga, zažívá hodně těžké chvíle. Amazon Game Studios je tým jehož cílem je vytváření „inovativních, zábavných a dobře řemeslně zpracovaných her“, uvádí Amazon v oznámení o spuštění svého herního studia. Amazon sice první hrou míří čistě na Facebook, ale lze si dobře představit, že herní studio…

Amazon v pondělí vstoupil na trh sociální her spuštěním Amazon Game Studio a první hrou, Living Classics. Skoro by se dalo říci, že velmi vhodně využívá momentu, kdy jednička v sociálních hrách, tedy Zynga, zažívá hodně těžké chvíle.

Amazon Game Studios je tým jehož cílem je vytváření „inovativních, zábavných a dobře řemeslně zpracovaných her“, uvádí Amazon v oznámení o spuštění svého herního studia. Amazon sice první hrou míří čistě na Facebook, ale lze si dobře představit, že herní studio bude vytvářet hry pro tablety Kindle.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).