Hlavní navigace

Android Market začal v USA nabízet také filmy a knihy

13. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Google začal včera pro americké majitele telefonů s operačním systémem Android 2.2 spouštět novou verzi svého tržiště a aplikacemi a hrami. Android Market rozšířil sortiment o filmy a knihy. Digitální obsah je po zaplacení přiřazen k uživatelskému účtu na Googlu a automaticky se synchronizuje mezi mobilem, tabletem a počítačem. Filmy jsou jen „vypůjčené“. Uživatelé si je mohou stáhnout za cenu dvou až čtyř dolarů. Mají potom 30 dnů na to, aby se na ně podívali. Jakmile film jednou spustí, musí…

Google začal včera pro americké majitele telefonů s operačním systémem Android 2.2 spouštět novou verzi svého tržiště a aplikacemi a hrami. Android Market rozšířil sortiment o filmy a knihy.

Digitální obsah je po zaplacení přiřazen k uživatelskému účtu na Googlu a automaticky se synchronizuje mezi mobilem, tabletem a počítačem. Filmy jsou jen „vypůjčené“. Uživatelé si je mohou stáhnout za cenu dvou až čtyř dolarů. Mají potom 30 dnů na to, aby se na ně podívali. Jakmile film jednou spustí, musí se na něj dokoukat během 24 hodin.

Nedá se očekávat, že by služba v dohledné době začala fungovat v Česku. Brání tomu autorská práva a nezájem velkých hráčů o český trh.

Nový Android Market si zatím mohou vyzkoušet jen majitelé Androidů 2.2 a vyšších na území Spojených států.
Autor: Google

Nový Android Market si zatím mohou vyzkoušet jen majitelé Androidů 2.2 a vyšších na území Spojených států.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář. Zajímá se o digitální technologie a pozoruje, co s námi dělají. | LinkedIn | Twitter

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).