Hlavní navigace

Andy Rubin nesmazal svůj tweet o otevřenosti Androidu, Twitteru se ztrácejí tweety

30. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zahraniční média včera vyjadřovala podiv nad tím, že Andy Rubin smazal tweet (jeho vůbec první tweet mimochodem) o otevřenosti Androidu a rozvíjela konspirační teorie a debatovala nad tím, zda Android opravdu je či není otevřený.  Andy Rubin: the definition of open: „mkdir android ; cd android ; repo init -u git://android.git.kernel­.org/platform/manifest.git ; repo sync ; make“

Zahraniční média včera vyjadřovala podiv nad tím, že Andy Rubin smazal tweet (jeho vůbec první tweet mimochodem) o otevřenosti Androidu a rozvíjela konspirační teorie a debatovala nad tím, zda Android opravdu je či není otevřený. 

: the definition of open: „mkdir android ; cd android ; repo init -u git://andro­id.git.kernel­.org/platform/ma­nifest.git ; repo sync ; make“

Vysvětlení je ale daleko jednodušší, Twitteru se prostě ztratily tweety. Twitter to vysvětluje tím, že „v průběhu údržby se objevila chyba a způsobila ztrátu malého množství tweetů“. Jde prý ale o ojedinělou záležitost, která se nikdy předtím nestala. Chyba byla nalezena, tweety navráceny. A debata o otevřenosti Androidu může pokračovat.

Zdroj:  Andy Rubin Didn’t Delete “Open” Tweet, Twitter Lost It, The Found It

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).