Hlavní navigace

Anketa Křišťálová Lupa 2017: Hlasování je v polovině

12. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ještě tři týdny a bude rozhodnuto. O čem? O vítězích v anketě Křišťálová Lupa 2017, ve které svádí boj o přední příčky ty nej projekty a služby českého internetu.

Kdo letos získá Cenu popularity? ČSFD.cz, Kazmova One man show, Rohlik.cz nebo někdo z dalších nominovaných? Obhájí DVTV první místo v kategorii Zpravodajství, nebo se vrátí na trůn iDnes.cz, anebo to bude tentokrát někdo úplně jiný? Zaujme více youtuber Kovy, Filip Horký a jeho Twitter, nebo snad Katka a její My cooking diary v kategorii One (wo)man show? O tom všem rozhodujete jedině vy.

Přesně 65 projektů v šesti kategoriích čeká jen na vás. O vítězi často rozhodují jednotky či desítky hlasů a byla by škoda, kdyby právě ten váš hlas chyběl. Hlasovací formulář je pro vás připraven na adrese Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu.

Hlasování trvá do čtvrtka 2. listopadu. O pořadí v dalších osmi kategoriích rozhoduje odborná porota.

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne 30. listopadu v Divadle Archa. Těšit se můžete na vystoupení členů akrobatické skupiny Losers Cirque Company a na … a to už neprozradíme.

cif 24 - early cena - média

<a>Další podrobnosti o anketě Křišťálová Lupa 2017 – Cena českého Internetu najdete na www.kristalova-lupa.cz.

Anketu Křišťálová Lupa 2017 pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Hlavním partnerem ankety je společnost T-Mobile. Dalšími partnery akce jsou Active24, Chivas Regal a PayU. Partnerem kategorie je Raiffeisen BANK. Hlavními mediálními partnery jsou Česká televize a Český rozhlas Radiožurnál. Produktovým partnerem je Schweppes. Mediálními partnery jsou Aktuálně.cz, Deník.cz, E15.cz, Euro.cz, Heureka.cz, Hypermedia.cz, Info.cz, Novinky.cz, Seznam.cz a Tiscali Media.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).