Hlavní navigace

Anketa Křišťálová Lupa 2018 – Cena českého Internetu jde do finále

25. 10. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přesně za týden se uzavře hlasování do ankety Křišťálová Lupa 2018 – Cena českého Internetu. Vyberte si z nominovaných své šampiony a podpořte je svým hlasem.

Do letošního ročníku bylo nominováno 72 projektů a služeb v sedmi kategoriích. Podpořit můžete své favority Internetové obchodování, Nástroje a služby, Zpravodajství a publicistiku, Zájmové weby, One (wo)man show, Online video nebo hlasovat v kategorii Cena popularity.

V loňském roce si cenu za nejlepší zájmový web odnesla Edna, která je nepostradatelná pro milovníky seriálů. Obhájí opět své vítězství? Nebo hlasující upřednostní svět knih a první příčku obsadí Databazeknih.cz? Mezi nominované v kategorii Zájmové weby dále patří například MladýPodnikatel.cz, který přináší řadu aktuálních informací živnostníkům, nebo Atyp magazín zaměřený na asistenty, rodiče a pedagogy. Zvítězí někdo z výše zmíněných, nebo vše dopadne úplně jinak? To svým hlasováním můžete ovlivnit i vy.

Hlasovat je možné do čtvrtka 1. listopadu. Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen se uskuteční 22. listopadu 2018 v Divadle Archa. Veřejnost není na vybrání toho nejlepšího z internetu sama, také porota složená z více než stovky významných osobností má za úkol rozdělit své hlasy v dalších osmi kategoriích.

BRAND24

Hlasovací formuláře, pravidla hlasování, složení odborné poroty a další informace nalezete na oficiálním webu ankety. Rozhodnutí o tom, zda právě váš favorit uspěje, je pouze ve vašich rukách.

Anketu Křišťálová Lupa 2018 pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Hlavním partnerem ankety je společnost T-Mobile. Dalšími partnery akce jsou Active24, Chivas Regal a PayU. Hlavními mediálními partnery jsou Česká televize a Český rozhlas Radiožurnál. Produktovým partnerem je Schweppes. Mediálními partnery jsou Deník.cz, E15.cz, Heureka.cz, Hypermedia.cz a Tiscali Media.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).