Hlavní navigace

Anonymous hackli mail Syrského prezidenta. Měl heslo 12345

9. 2. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Syrský prezident Bashar al-Assad se stal cílem Anonymous, ale moc práce s hacknutím do jeho pošty (a také pošty dalších lidí) neměli. K získání a zveřejnění několika stovek e-mailu z prezidentské kanceláře stačilo málo, zkusit jedno z nejpoužívanějších hesel, tedy „12345“. Haaretz.com to uvádí v článku Bashar Assad emails leaked, tips for ABC interview revealed – poštovní server jim poskytl přístup k 78 poštovním schránkám a heslo „12345“ bylo použito u více z nich.

Syrský prezident Bashar al-Assad se stal cílem Anonymous, ale moc práce s hacknutím do jeho pošty (a také pošty dalších lidí) neměli. K získání a zveřejnění několika stovek e-mailu z prezidentské kanceláře stačilo málo, zkusit jedno z nejpoužívanějších hesel, tedy „12345“.

Haaretz.com to uvádí v článku Bashar Assad emails leaked, tips for ABC interview revealed – poštovní server jim poskytl přístup k 78 poštovním schránkám a heslo „12345“ bylo použito u více z nich.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).