Hlavní navigace

Aplikace Google Plus pro Android a iOS nově umí spravovat také stránky

11. 10. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Google Plus si může odškrtnout další funkci, na kterou řada uživatelů dlouho čekala: v aktuálním updatu aplikací pro mobilní systémy Android a iOS umožňuje správcům stránek publikovat a komentovat jejich jménem i z mobilních telefonů, což dosud nebylo možné.  Pro aktivaci novinky je potřeba se po updatu z aplikace odhlásit a znovu se přihlásit. Stejně pak musí uživatel postupovat při každém přepnutí ze svého profilu na stránku, což rozhodně není příliš pohodlné. 

Google Plus si může odškrtnout další funkci, na kterou řada uživatelů dlouho čekala: v aktuálním updatu aplikací pro mobilní systémy Android a iOS umožňuje správcům stránek publikovat a komentovat jejich jménem i z mobilních telefonů, což dosud nebylo možné. 

Pro aktivaci novinky je potřeba se po updatu z aplikace odhlásit a znovu se přihlásit. Stejně pak musí uživatel postupovat při každém přepnutí ze svého profilu na stránku, což rozhodně není příliš pohodlné. 

Další novinkou v aplikacích je přidání funkce Hledat lidi, která slouží – jak je z názvu patrné – k vyhledávání profilů, které by uživatel chtěl sledovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).