Hlavní navigace

Aplikace pro iPhone a Android poradí, kde se vykoupat

22. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Díky chytrým telefonům mohou lidé zjistit, kde v jejich okolí se nachází veřejné koupaliště, zatopený lom nebo rybník. Aplikaci pro iPhone a Android vyvinula firma Bioport. Data čerpá z webového projektu www.kdesekoupat.cz spřátelené firmy Coex. „V červnu, jsem cestoval autem po Čechách a přál jsem si mít v mobilu aplikaci, která by mi ukázala, kde je nejbližší příjemné koupání,“ popisuje zrod aplikace spolumajitel Bioportu Matěj Bačovský.

Díky chytrým telefonům mohou lidé zjistit, kde v jejich okolí se nachází veřejné koupaliště, zatopený lom nebo rybník. Aplikaci pro iPhone a Android vyvinula firma Bioport. Data čerpá z webového projektu www.kdesekoupat­.cz spřátelené firmy Coex.

„V červnu, jsem cestoval autem po Čechách a přál jsem si mít v mobilu aplikaci, která by mi ukázala, kde je nejbližší příjemné koupání,“ popisuje zrod aplikace spolumajitel Bioportu Matěj Bačovský.

V databázi jsou čtyři stovky koupališť. Autoři preferují před placenými koupališti lomy, pískovny, jezera a rybníky. Příští aktualizace má uživatelům nabídnout možnost přidávat nově objevená místa přímo z telefonu.

Zdroj: Tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář. Zajímá se o digitální technologie a pozoruje, co s námi dělají. | LinkedIn | Twitter

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).