Hlavní navigace

Archiv pořadů ČT je dostupný už i v mobilních telefonech iPhone

9. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 8. 2011

UVNITŘ FOTO Nejnovějším přírůstkem ze sekce Nová média veřejnoprávní České televize je archiv pořadů iVysílání pro mobilní telefony iPhone. K dispozici jsou konkrétně veškeré pořady za posledních sedm let, na které má ČT internetová práva. iPhone se tak stává vůbec prvním mobilním telefonem, na kterém je iVysílání dostupné. Aplikace je opět k dispozici ke stažení zdarma v AppStore.

K TÉMATU: iVysílání České televize finišuje s aplikací pro iPhony. Podívejte se

Co mají konkrétně majitelé iPhonů na výběr? Sledování aktuální nabídky právě odvysílaných pořadů, stejně jako hledání podle abecedy, data vysílání nebo žánru (seriály, dokumenty, sport, hudba, zábava, děti a mládež, vzdělávání, zpravodajství, publicistika, magazíny a náboženské pořady). Stejně jako na webu iVysílání, lze na stránkách ČT rovněž hledat pořady dle internetové sledovanosti. Rubriky počítají s nejsledovanějšími pořady dne, týdne nebo profesionálním výběrem ČT z archivu. Lze rovněž vidět, co sledují ostatní uživatelé iVysílání a využít nabídky „Nepřehlédněte“.

ČTĚTE TAKÉ: Zpravodajský kanál České televize s vylepšenou aplikací pro tablety iPad

Tipy C

Aplikace pro iPhony byla nejsložitějším produktem, který jsme kdy dělali. Zjednodušit tak složitý systém jakým je internetový archiv ČT pro mobily si žádalo maximální koordinaci manažerů, vývojářů, programátorů a designérů, konstatoval při příležitosti uvedení produktu na trh šéf firmy Motion Media Jiří Janoušek. Doposud nejúspěšnější aplikací je zatím zpravodajství ČT 24 právě pro iPhony. V současné době Nová média pracují na vývoji aplikace iVysílání pro zařízení pracující s Google Androidem a také chytré Nokie.

Náhledy aplikace iVysílání pro mobilní telefony iPhone. (Zdroj: Česká televize)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).