Hlavní navigace

Archiv pořadů ČT míří na chytré telefony

5. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Česká televize chce prostřednictvím své loni založené divize Nová média pokračovat v expanzi na chytré mobilní telefony. Po aplikacích kanálů ČT 24 a ČT 4, které je umožňují sledovat živě na displeji mobilu, se nyní vlastní mobilní aplikace dočká také iVysílání, tedy archiv pořadů České televize. Jako první se na iVysílání mohou těšit majitelé zařízení iPhone a iPad. V plánu je ovšem také aplikace pro chytré telefony vybavené populárními platformami Android a Symbian. Uživatelé zařízení se…

Česká televize chce prostřednictvím své loni založené divize Nová média pokračovat v expanzi na chytré mobilní telefony. Po aplikacích kanálů ČT 24 a ČT 4, které je umožňují sledovat živě na displeji mobilu, se nyní vlastní mobilní aplikace dočká také iVysílání, tedy archiv pořadů České televize. Jako první se na iVysílání mohou těšit majitelé zařízení iPhone a iPad.

V plánu je ovšem také aplikace pro chytré telefony vybavené populárními platformami Android a Symbian. Uživatelé zařízení se systémy iOS, Android a Symbian si tak budou moci přehrávat videa z archivu, který nabízí již pět let čistého času vysílání původních pořadů ze všech kanálů české televize. Podporu dalších platforem zatím veřejnoprávní televize neoznámila.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).