Hlavní navigace

Atlas jde do firem

21. 4. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Dlouho jsem nepsal o Atlasu. Až tedy dnes. Atlas spouští katalog firem. Nenápadně ho začlenil do stávajícího katalogu webových stránek, ale jeho položky se ve výsledcích budou zobrazovat výše. Atlas tak kopíruje počiny Seznamu a Centra. Akvizici budou podle neoficiálního zdroje provádět přímo obchodníci Atlasu. Současný obsah z domény firmy.atlas.cz se podle stejného zdroje integruje do výsledků vyhledávání, ale primární bude vlastní katalog firem. Lokalizace zatím končí na úrovni krajů a…

Dlouho jsem nepsal o Atlasu. Až tedy dnes. Atlas spouští katalog firem. Nenápadně ho začlenil do stávajícího katalogu webových stránek, ale jeho položky se ve výsledcích budou zobrazovat výše. Atlas tak kopíruje počiny Seznamu a Centra. Akvizici budou podle neoficiálního zdroje provádět přímo obchodníci Atlasu. Současný obsah z domény firmy.atlas.cz se podle stejného zdroje integruje do výsledků vyhledávání, ale primární bude vlastní katalog firem. Lokalizace zatím končí na úrovni krajů a kategorizace katalogu není v některých částech optimální, ale Atlas teprve začíná, dejme mu čas. (M&M)

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).