Hlavní navigace

Aukro mimo provoz

8. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dlouhodobý výpadek trápí Aukro i všechny jeho regionální weby včetně polského Allegra po celé dnešní odpoledne. Místo aukčního webu na jeho adresách visí upozornění o nedostupnosti služby a informace o tom, že veškeré aukce se automaticky prodlouží o 24 hodin.  Technické úpravy V současnosti probíhají technické úpravy. Aukce končící v tomto časovém rozmezí budou prodlouženy o 24 hodin. Cílem plánovaných úprav je zvýšení pohodlí a bezpečnosti při používání Aukra. Omlouváme se za případné potíže…

Dlouhodobý výpadek trápí Aukro i všechny jeho regionální weby včetně polského Allegra po celé dnešní odpoledne. Místo aukčního webu na jeho adresách visí upozornění o nedostupnosti služby a informace o tom, že veškeré aukce se automaticky prodlouží o 24 hodin. 

Technické úpravy
V současnosti probíhají technické úpravy. Aukce končící v tomto časovém rozmezí budou prodlouženy o 24 hodin.
Cílem plánovaných úprav je zvýšení pohodlí a bezpečnosti při používání Aukra.
Omlouváme se za případné potíže a děkujeme za pochopení.
Aukro tým

Co výpadek způsobil a jak dlouho potrvá, není známo.

Aktualizace 16:50, Martin Vyleťal

Mluvčí tuzemské pobočky Allega Michaela Papežová sdělila serveru iDNES.cz, že firma na odstranění blíže nespecifikovaných technických problémů intenzivně pracuje.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).