Hlavní navigace

BabelCamp láká na startupové trio z Berlína. Ale i na Šlerku

2. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Během sobotní sešlosti fanoušků sociálních sítí se na pódiu brněnské Flédy zjeví devatenáct hostů. Téma je jasné – svět Facebooku, YouTube a dalších sítí.

Z Berlína do Brna v sobotu dorazí například otec Berlin Startup Academy Christoph Räthke, expertka na mobilní marketing Monica Zaldivar ze Zoobe a Mira Jago z Berlin coworking space. Německá trojice bude mít kromě vystoupení v rámci hlavního programu i své workshopy. 

Kromě nich ale sezval pořadatel Adam Zbiejczuk dalších šestnáct expertů na svět sociálních sítí, a to i z akademické sféry. Největší tuzemské univerzity bude zastupovat Josef Šlerka z pražské UK a Jakub Macek z domácí Masarykovy univerzity.

Žádná konference se letos nemůže obejít bez youtuberů. Jak mladé tvůrce zapojit do vánoční kampaně bude popisovat Petr Sládeček z agentury Tubbr

Kromě přednášek čeká na BabelCampu i šestice workshopů, kterých se kromě zmíněné německé trojice zhostí i třeba Karel Tlusťák z brněnského startupu ROI Hunter nebo Zdeněk Linc ze Slevomatu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).