Hlavní navigace

Balíček Office 2007 je hotov

6. 11. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Microsoft oficiálně potvrdil, že kancelářský balíček Office 2007 je dokončen a připraven putovat do výroby. Svou roli při ladění prý sehálo i 3,5 milionu uživatelů, kteří se účastnili veřejného testování produktu. Nic tak nebrání tomu, aby dle plánu byla Office 2007 oficiálně uvedena na trh 30. listopadu v New Yorku spolu s operačním systémem Windows Vista a komunikační platformou Exchange Server 2007.

Microsoft oficiálně potvrdil, že kancelářský balíček Office 2007 je dokončen a připraven putovat do výroby. Svou roli při ladění prý sehálo i 3,5 milionu uživatelů, kteří se účastnili veřejného testování produktu.

Nic tak nebrání tomu, aby dle plánu byla Office 2007 oficiálně uvedena na trh 30. listopadu v New Yorku spolu s operačním systémem Windows Vista a komunikační platformou Exchange Server 2007.

Office 2007 přináší větši množství novinek. K těm nejzásadnějším patří nový formát souborů a zcela předělané uživatelské rozhraní. Navzdory původním plánům nebude Office 2007 v základní instalaci podporovat export souborů do PDF formátu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).