Hlavní navigace

Banaxi stahuje dětský balíček a zavádí Mini. Padesát filmů za 49 Kč

11. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Banaxi
Jak už jsme avizovali, on-line videotéka upravuje nabídku nikoli zatím u očekávaných sekcí World Cinema či 4K, nýbrž u svých předplatitelských tarifů.

Původně byly u Banaxi pro předplatitele k dispozici balíčky Banaxi GO a Dingy Banaxi Kids, tedy dětský kanál se 400 animovanými filmy a seriály. Nyní ten poslední střídá nový balíček Mini, který se zatím nabízel pouze přes operátory.

Podle vyjádření vedení firmy pro DigiZone.cz, dětského obsahu je zejména na YouTube značné množství a zcela zdarma, takže neměl takovou účinnost, jaká se očekávala. Vyjádření si společně s dalšími informacemi, mimo jiné i o připravovaných novinkách, můžete přečíst v rozhovoru s CEO firmy Radkem Přikrylem (viz odkaz níže).

ČTĚTE TAKÉ: Skylink si jako partnera pro VoD vybral Banaxi

Rozhovor – Budoucností VoD je obsah všude, včetně automobilů, říká Radek Přikryl

BRAND24

Nový balíček Mini (měsíční předplatné činí 49 Kč) se už objevil v nabídce mobilní aplikace a je také dostupný při přístupu z počítače přes webové rozhraní. Pravidelně se, stejně jako ostatní balíčky, obměňuje a nyní v něm například najdete Kozí příběh – Pověsti staré Prahy, 30 minut po půlnoci, Cesta na Měsíc, Cashback či třeba V lepší společnosti.

Pokud jde o Banaxi GO, to nadále nabízí 500 filmů a seriálů za měsíční předplatné 99 Kč, což ostatně můžete taktéž vidět v galerii níže.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).