Hlavní navigace

Barrandov naváže na úspěch Animáčku dětským magazínem

24. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
24. 10. 2011

UVNITŘ LOGO Dětský magazín s názvem Kiwi Junior chystá do svého vysílání digitální plnoformátová televize TV Barrandov. Serveru DigiZone.cz to potvrdil místopředseda představenstva a ředitel vlastní tvorby a marketingové komunikace stanice Janis Sidovský. Nechtěl však blíže specifikovat, kdy se pořad ve vysílání objeví, ani čemu se bude věnovat.

ČTĚTE TAKÉ: Večerníček na ČT 2? Nejprve musíme redefinovat Dvojku, říká Fridrich

MMF24

Ochrannou známku Kiwi Junior si registroval Barrandov ú Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV) nedávno. Stanice chce z logických důvodů navázat na úspěch dětského bloku Animáček, který se dočkal například i vlastní zmrzliny nebo aplikace pro mobilní telefon iPhonu a tablet iPad. Šlo konkrétně o pexeso. TV Barrandov je momentálně leaderem trhu v cílové skupině 4–9 let, kde dosahujeme podílu 51,2 %, zdůvodnil pro DigiZone.cz Sidovský logický krok, proč chce stanice rozvíjet práci s dětským publikem.

Logo chystaného dětského magazínu Kiwi Junior (Zdroj: Úřad průmyslového vlastnictví)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).