Hlavní navigace

Baterie Sony možná může za požár notebooku Lenovo

26. 9. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Japonská společnost Sony má v posledních týdnech obrovské problémy se svými bateriemi, které dodává pro notebooky dalších výrobců jako je Dell, Apple nebo Toshiba. Vznícení notebooku nyní nově zkoumají i experti firmy Lenovo. Notebook Lenovo ThinkPad T43 se při údajně běžném používání začal přehřívat a následně se objevily plameny doprovázené kouřem. Model měl být vybaven baterií značky Sony stejného typu jako v případě kouřících notebooků Dellu. Při incidentu nebyl naštěstí nikdo zraněn. …

Japonská společnost Sony má v posledních týdnech obrovské problémy se svými bateriemi, které dodává pro notebooky dalších výrobců jako je Dell, Apple nebo Toshiba. Vznícení notebooku nyní nově zkoumají i experti firmy Lenovo. Notebook Lenovo ThinkPad T43 se při údajně běžném používání začal přehřívat a následně se objevily plameny doprovázené kouřem. Model měl být vybaven baterií značky Sony stejného typu jako v případě kouřících notebooků Dellu. Při incidentu nebyl naštěstí nikdo zraněn. (Finanční noviny)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).