Hlavní navigace

Baví vás novinařina? Pojďte pracovat k nám, láká Nova studenty a absolventy škol

14. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize Nova nabízí na svém webu možnost získat potřebnou novinářskou praxi pro studenty a absolventy škol. Nevylučuje, že s těmi nejlepšími se v budoucnu dohodne na spolupráci.

Televize Nova láká prostřednictvím svých webových stránek zájemce o praxi v médiích na spolupráci. Na nich se objevila výzva, na kterou by měli reagovat všichni zájemci, kteří si rádi hrají s videem, fotí a natáčí. Jste-li studentem či čerstvým absolventem, máme pro vás příležitost si u nás vše v rámci studentské stáže vyzkoušet. Pro ty nejlepší z vás je zde i možnost domluvit se na budoucí vzájemné spolupráci, uvádí Nova na svém webu.

Pro nejsledovanější českou televizi jde o dobrou možnost, jak najít v řadách zájemců případné talenty, ti naopak jistě uvítají možnost spolupráce. Nova mimo jiné také nabízí možnost vyzkoušet si online zpravodajství případně se podílet na přípravě agenturního zpravodajství. Podobnou šanci mají studenti a absolventi i u dalších médií. Praxi mohou zájemci vykonávat například i ve skupině Mafra, do jejíhož portfolia patří televize Óčko a rozhlasové stanice Expres Radio a Classic FM.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).