Hlavní navigace

Berdár hledá důvody pro odvolání Valeskiho

22. 4. 2004
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Skoro se mi chce s medvídkem Pú kroutit hlavou, já tomu opravdu nerozumím. Není zatím vůbec patrné, jak souvisí analýza jednotlivých druhů privatizace Telecomu s povinností jednatelů Eurotelu vykonávat svou činnost s péčí řádného hospodáře, uvedl generální ředitel Českého Telecomu Gabriel Berdár pro ČTK. A mně zase nedochází, jak by to mohlo být v rozporu? Pokud to Valeski platil ze svého, je nám po tom úplně putna, pokud ne, tak asi chce zjistit, jaký dopad může mít privatizace na firmu,…

Skoro se mi chce s medvídkem Pú kroutit hlavou, já tomu opravdu nerozumím. Není zatím vůbec patrné, jak souvisí analýza jednotlivých druhů privatizace Telecomu s povinností jednatelů Eurotelu vykonávat svou činnost s péčí řádného hospodáře, uvedl generální ředitel Českého Telecomu Gabriel Berdár pro ČTK. A mně zase nedochází, jak by to mohlo být v rozporu? Pokud to Valeski platil ze svého, je nám po tom úplně putna, pokud ne, tak asi chce zjistit, jaký dopad může mít privatizace na firmu, kterou vede, což je přesně to, co by jako generál Eurotelu dělat měl. Možná je vážně Valeski pro Česko moc dobrý. (DigiWeb)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).