Hlavní navigace

BET HD nebude kanálem, přinese pouze ceny BET Awards ve Full HD kvalitě

3. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
3. 7. 2009

BET HD, pozice, která se objevila na satelitu Astra 28.2, není připravena pro hudební kanál BET, jak informovaly některé servery o digitálním vysílání, ale pouze pro přímý přenos z ceremoniálu předávání cen BET Awards 2009. Vyplývá to z tiskové zprávy, kterou zveřejnil server Digitalspy.co.uk. V ní se uvádí, že program byl přidán do nabídky 2. července a jeho vysílání skončí se závěrem této významné hudební události.

WT100

K TÉMATU: Hudební stanice BET HD testuje na Astře 28.2

Vysílání letošních cen BET výhradně pro platformu Freesat v HD je skutečným převratem a doufáme, že diváci si vychutnají sledování některé ze světových celebrit jako je Beyonce a Jay-Z ve skvělé kvalitě obrazu a zvuku, uvedla za tento balík kanálů Emma Scottová. Vážeme se divákům k tomu, že budeme nadále rozvíjet programování v HD, které bude zcela zdarma, a doufáme, že BET Awards budou jen první z mnoha exkluzivit, které jim přineseme, dodala Scottová. Ani tento fakt ale nemění nic na tom, že i český divák si bude moci užít tyto ceny v obrazové kvalitě 1080i se zvukem 256 kbps.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).