Hlavní navigace

Bill Gates dnes navštíví Prahu

5. 12. 2001
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Šéf představenstva americké softwarové společnosti Microsoft Bill Gates dnes přijede na jednodenní návštěvu Prahy. Gates přicestuje na konferenci Microsoft Developer Days, aby představil novou skupinu vývojářských nástrojů Visual Studio.NET. V Praze se Gates setká s prezidentem Václavem Havlem a zúčastní se jednání s představiteli dalších středo- a východoevropských zemí. V rámci svého náročného programu také navštíví základní školu v Lupáčově ulici, kde se seznámí s vládním projektem Internet…

Šéf představenstva americké softwarové společnosti Microsoft Bill Gates dnes přijede na jednodenní návštěvu Prahy. Gates přicestuje na konferenci Microsoft Developer Days, aby představil novou skupinu vývojářských nástrojů Visual Studio.NET. V Praze se Gates setká s prezidentem Václavem Havlem a zúčastní se jednání s představiteli dalších středo- a východoevropských zemí. V rámci svého náročného programu také navštíví základní školu v Lupáčově ulici, kde se seznámí s vládním projektem Internet do škol. (ČN)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).