Hlavní navigace

BitTorrent otevírá internetový obchod a půjčovnu filmů

27. 2. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost BitTorrent to s přechodem ze šedé zóny distribuce multimediálního obsahu po Internetu myslí evidentně smrtelně vážně. Nyní přišlo oznámení o spuštění projektu BitTorrent Entertainment Network. Pro zájemce jsou k dispozici ke stažení za poplatek různá videa od hudebních videoklipů přes televizní pořady po celovečerní filmy. Server je plněn tituly z produkce 20th Century Fox, Lions Gate, MTV Networks, Metro Goldwyn Mayer, Paramount Pictures, Warner Bros. a dalších. Celkem je nyní k…

Společnost BitTorrent to s přechodem ze šedé zóny distribuce multimediálního obsahu po Internetu myslí evidentně smrtelně vážně. Nyní přišlo oznámení o spuštění projektu BitTorrent Entertainment Network. Pro zájemce jsou k dispozici ke stažení za poplatek různá videa od hudebních videoklipů přes televizní pořady po celovečerní filmy. Server je plněn tituly z produkce 20th Century Fox, Lions Gate, MTV Networks, Metro Goldwyn Mayer, Paramount Pictures, Warner Bros. a dalších. Celkem je nyní k dispozici cca 5.000 videí.

BRAND24

Zájemci si mohou vypůjčit film za 2,99 až 3,99 dolaru. V nabídce jsou i nejnovější tituly z pultů DVD půjčoven. Epizoda televizního seriálu vyjde na 1,99 dolaru. Počítá se i s nasazením videa ve vysokém rozlišení. V nabídce je také hudba a počítačové hry.

Video je dostupné ve formátu Windows Media Video s DRM ochranou a je tedy přehratelné jen pod operačním systémem Windows. Linux a MacOS nejsou podporovány. Uživatelé také budou potřebovat BitTorrent klienta. Zatím je obchod bohužel otevřen jen pro zákazníky ze Spojených států. (DailyTech)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).