Hlavní navigace

Brand Embassy ulovilo bývalého šéfa Eurotelu – Terrence Valeski je zpět

26. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Brand Embassy
Dobří holubi se vracejí. Terrence Valeski se stává členem týmu startupu zaměřeného na zákaznický servis.

Startup pod vedením Víta Horkého sehnal těžkou váhu. “Terry je zkušený lídr v telekomunikačních společnostech,” tvrdí Horký s tím, že právě operátoři jsou jedním z jejich největších zákazníků. 

Valeski vedl od roku 2000 tuzemského operátora Eurotel. V roce 2004 ale muž, který byl tehdy podporován ministrem informatiky Vladimírem Mlynářem, neustál spory, které se poslední dobou objevily mezi Eurotelem a mateřskou firmou – státním Českým Telecomem. Z oboru ale nevypadl. Byl třeba u evropské expanze BT. 

Podle Horkého přinese Valeski do vedení firmy především přehled o různých firemních kulturách, což se může hodit při nastavování služby pro velké klienty. “Digitální věk od základů změnil dosavadní koncept telekomunikačního průmyslu,” popisuje svou vizi Valeski. 

UX DAy - tip 2

V tiskové zprávě se ale svěřil i se svým aktuálním pohledem na telekomunikační trh: "Mobilní operátoři postupně ztrácí své prvenství na trhu, protože dostupné a bezplatné internetové připojení je na vzestupu a spotřebitelé mají svá rozhodnutí ve svých rukou. Brand Embassy firmám přináší možnost udržet efektivitu služeb pomocí online zákaznické podpory. To je v době digitální transformace klíčovou konkurenční výhodou,” dodává.

Tuzemský startup ze stáje Rockaway loni propojil správu sociálních sítí s e-maily, chatem a diskusními fóry. Zároveň chce se svou cloudovou službou kromě velkých korporací začít operovat i ve vodách malých a středních firem. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).