Hlavní navigace

Březnové honoráře pro blogery na Lupě

12. 4. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Blogy na Lupě se během března rozrostly o několik dalších perspektivních přírůstků a z textů některých autorů jsou již patrné první stopy řemeslné zručnosti, kterou za dobu svého zdejšího blogování získali. Abychom jejich úsilí podpořili, vyplácíme za nejlepší spoty každý měsíc finanční odměnu. Za březen tak získali honoráře majitelé následujících blogů:

Blogy na Lupě se během března rozrostly o několik dalších perspektivních přírůstků a z textů některých autorů jsou již patrné první stopy řemeslné zručnosti, kterou za dobu svého zdejšího blogování získali. Abychom jejich úsilí podpořili, vyplácíme za nejlepší spoty každý měsíc finanční odměnu. Za březen tak získali honoráře majitelé následujících blo­gů:

Všem oceněným blogerům děkujeme za skvělou práci a ostatním adeptům držíme palce, aby se v příštím ocenění dostalo i na ně. Chcete-li se příjemci blogerských honorářů od Lupy stát i vy, máte dveře stále otevřené – stačí u nás založit blog, začít jej plnit kvalitním obsahem hlavně o Internetu a IT a peníze mohou začít chodit i vám.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).