Hlavní navigace

Britská ITV potvrdila, že natočí IV. řadu seriálu Panství Dowton

10. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

ITV slibuje ve čtvrté sérii řadu dramatických situací, oblíbené i nové postavy a opět krásnou skotskou krajinu, která dokreslí atmosféru historického seriálu, který je oblíben po celém světě.

Britský historický dramatický seriál Panství Downton, z něhož měli naši diváci vidět možnost vidět díky České televizi prozatím dvě řady, se dočká minimálně čtvrté série. Ta by měla mít osm dílů. V uplynulých dnech to potvrdila tamní komerční televize ITV, která ho produkuje. Médium prozradilo, že počítá s návratem oblíbených tváří, ale diváci se mohou čekat i na postavy zcela nové. Panství Downton přinese opět to, co od něho diváci očekávají – drama, radostné chvíle, lásku, nenávist i žárlivost.

CIF24

ČTĚTE TAKÉ: Dobrá zpráva pro diváky v Česku: Část britských stanic lze stále ze satelitu přijímat

Šéfka sekce Drama at ITV Laura Mackie uvedla: Jsme nadšení, když můžeme opět přivítat dramatický pořad, který se stal velmi očekávaným a zároveň neodmyslitelně patří každý podzim k našim životům. Panství Downton dosáhlo mimořádného úspěchu po celém světě. Tvůrce, autor scénáře a výkonný producent Julian Fellowes a jeho produkční tým prý nespí na vavřínech a v souvislosti se čtvrtou řadou přijde s řadou nových plánů a nápadů. Kromě dramatického děje budou moci diváci opět obdivovat také krásy skotské krajiny.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).