Hlavní navigace

TV Empatia ukončila před týdnem vysílání promo smyčky a neodstartovala

21. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
21. 11. 2011

Chystaná slovenská televize Empatia, která měla podle vyjádření anonymní osoby z jejího managementu zahájit vysílání nejpozději do magického data 11. listopadu 2011, přerušila již počátkem minulého týdne vysílání promo smyčky prostřednictvím satelitu Thor na pozici 1 stupeň západně. S téměř 100% jistotou se tak naplnil černý scénář, který nedávno načrtl server Marketér.sk.

MMF24

K TÉMATU: Marketér.sk: Bublina nové slovenské TV Empatia splaskává

Na satelitu Thor je sice v tuto chvíli programová pozice označená jako Empatia stále aktivní, ovšem místo obrazu mají diváci pouze černou obrazovku. Znamená to, že zdrojový signál byl odpojen. Stejně je na tom již několik týdnů, ne-li měsíců, česko-vietnamská televize Ethnic TV na družici Astra 3B. Programová pozice, o kterou se stará německá společnost Media Broadcast, je stále aktivní, nicméně signál do ní neproudí žádný. Projekt televize Empatia je tak možné už v tuto chvíli označit jako bublinu roku. Soutěžící, kteří již minulý rok poslali nemalou částku do SMS hry, jejíž výsledky nikdy nebyly oznámeny, by jistě zajímalo, co se stalo s jejich penězi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).