Hlavní navigace

Bývalá tvář Primy a Óčka Kateřina Kristelová míří do pražské TV Metropol

14. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Tým televize Metropol posiluje o další známou tvář. Od zítřka se v roli moderátorky pořadu Lady M představí Kateřina Kristelová. Diváci ji mohli v minulosti vídat například na Primě nebo Óčku.

Kateřina Kristelová nastupuje do týmu pořadu Lady M, aby pomohla jeho stávající tváři Báře Sedláčkové. Ta je v pátém měsíci těhotenství. Lady M vysílá Metropol každý všední den od 19 do 20 hodin a je dělen na rubriky Beuty (pondělí), Móda (úterý), Sex a vztahy (středa), Wellness (čtvrtek) a Doktor (pátek). Nabídku jsem dostala přímo od generálního ředitele Marka Vítka a velmi ráda jsem ji přijala,uvedla Kristelová, která považuje tuto příležitost za výjimečnou.

ebf - partner 1

ČTĚTE TAKÉ: TV Metropol zavádí novou diskusi Tři na jednoho, začne s Vítem Bártou

Kristelová je rodačka z Tábora, ale celý svůj život pobývala v Praze. Kariéru televizní tváře začala jako regionální reportérka zpravodajství Primy, později se objevila i v její hitparádě Hit. Od roku 2005 prováděla diváky žebříčkem T-Music, který se později přesunul na hudební kanál Óčko (dnes se již nevysílá). Tady uváděla i pořad M-fashion a také týdeník Space Night Inn. Objevila se i na obrazovce České televize coby moderátorka Eurovision Song Contest v roce 2007 a průvodkyně soutěží Souboj hitů v roce 2008. Kristelová se také odhalila pro pánský magazín Playboy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).