Hlavní navigace

Bývalé slovenské Radiokomunikace opět pod novým názvem

17. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 6. 2008

Společnost TRI R, která je na Slovensku provozovatelem většiny terestrických vysílačů a do jejíž kompetence spadá také satelitní platforma SkyLink, opět změnila název. Bývalé slovenské Radiokomunikácie, později TBDS a nakonec TRI R, se nakonec jmenují Towercom, a.s. Webové stránky společnosti neuvádějí podrobnosti, proč k této změně došlo, pouze změnily design a oznamují, že se tak stalo na základě valného shromáždění firmy TRI R, a.s.

BRAND24

Společnost Towercom, a.s. je kromě Českých Radiokomunikací a Bohemia Royal jedním ze tří uchazečů o provozování veřejnoprávního multiplexu, který začne spouštět České televize už příští měsíc. Towercom je tedy už třetím názvem bývalého odštěpného závodu Slovak Telekomu, který vloni koupilo konsorcium tří firem TRI R. Firma přešla na nového majitele pod názvem TBDS, a.s., po únorovém sloučení s TRI R název zanikl a začalo se používat jméno konsorcia. Na změnu názvu upozornil server Digimedia.sk.

ČTĚTE TAKÉ:

Slovenské Rádiokomunikácie opět pod novým názvem

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).