Hlavní navigace

Bývalý šéf Blesku Vladimír Mužík novým ředitelem PR televize Nova

7. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
7. 6. 2011

Funkci ředitele PR zavedla společnost CET 21, která je provozovatelem televize Nova a jejích tematických kanálů Nova Cinema, Nova Sport a MTV. Počínaje 6. červnem ji obsadil Vladimír Mužík, bývalý šéfredaktor bulvárního deníku Blesk, který předtím vedl nejčtenější bulvární deník na Slovensku, Nový čas. Informovala o tom marketingová ředitelka Novy Miloslava Nováková, které je nový šéf PR Novy přímo odpovědný.

ČTĚTE TAKÉ: Mluvčí Novy Michaela Fričová k 30. červnu končí. S ní i PR manažerka

Úkolem Vladimíra Mužíka bude řídit tiskové oddělení, zajišťovat koordinaci a organizaci PR aktivit, komunikačních strategií a image firmy v médiích, přiblížila Nováková. Jsme rádi, že se Vladimír Mužík rozhodl nastoupit do TV Nova a pomoci jí svými zkušenostmi upevňovat na trhu pozici nejúspěšnějšího média v České republice, komentoval Mužíkův nástup generální ředitel Novy Jan Andruško.

K TÉMATU: Průzkum mezi prodejci televizní reklamy: Nova a ČT 1 už jsou za zenitem

WT100

Sám Mužík se podle svých slov na nové působiště těší. Několik let jsem působil v nejúspěšnějších novinách v České a Slovenské republice. Těší mě, že mohu působit v manažerském týmu nejsledovanější televize a lídra celého mediálního trhu v České republice. Jsem rád, že jí svými schopnostmi mohu dopomoci k dalšímu růstu a rozvoji, uvedl v oficiální tiskové zprávě Novy.

Z deníku Blesk odešel Mužík letos v dubnu, kdy ho po čtyřech letech šéfování vystřídal dosavadní šéfredaktor týdeníku Reflex Pavel Šafr. Mužíkův odchod od vydavatele Blesku, mediální skupiny Ringer Axel Springer CZ, nebyl dobrovolný.

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).