Hlavní navigace

Catch končí a tím i mobilní aplikace

17. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Služba Catch končí k poslednímu srpnu, uživatelé mohou svůj obsah získat exportem.

Catch, hlavně jedna z vysoce hodnocených aplikací, které se podařilo získat i silnou pozornost médií, končí k poslednímu srpnu. Pro uživatele zajistili možnost exportu informací. Provozovatelé uvádějí, že museli přijmout složité rozhodnutí zaměřit společnost „jiným směrem“.

Catch has made the difficult decision to take the company in a different direction. As such, we will be terminating service next month. We value our users and have greatly enjoyed providing Catch to millions of people over the last several years, but it is time for us to move on.

Catch will no longer be available after 30 August 2013. Please follow these directions to download your data before this time.

We thank you for your support. If you have any questions or concerns, please email us at support@catch.com. We apologize if we are not able to respond to all emails.

- The Catch Team

KL24

Catch.com jste možná v minulosti potkali pod jménem Snaptic a nejenom jako autory Catch Notes, ale také aplikací AK Notepad či Compass. Společnost byla založena v roce 2008 a získala přes 11 milionů dolarů financování. 

Catch Notes byla nakonec ale pouze jednou z mnoha aplikací pro „záznam poznámek“. Jednou z nejznámějších a nejrozšířenějších aplikací tohoto druhu je nepochybně Evernote. A není nezajímavé, že samotný Google vytvořil aplikací vlastní (viz Google spustil poznámkovou aplikaci Keep s přepisem řeči do textu) a v nejnovější verzi Androidu to vypadá, že se stane další součástí operačního systému. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).