Hlavní navigace

CDMA odloženo, ČTÚ nevydal povolení (opraveno)

26. 4. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Český telekomunikační úřad ještě neudělil Eurotelu povolení k provozování vysílacích rádiových zařízení. Podle informací Euro OnLine se se získáním povolení počítá během června letošního roku. Kde je chyba, se nedočteme. Udělal něco špatně Eurotel? Nebo ČTÚ jenom prostě brání podnikání Eurotelu na přidělené frekvenci? Nebo je v tom jiná politika? Co zdržuje vydání povolení? Nedostatek otevřených informací a opakované snahy o odvolání jednatelů Eurotelu jsou skvělou živnou půdou pro konspirační…

Český telekomunikační úřad ještě neudělil Eurotelu povolení k provozování vysílacích rádiových zařízení. Podle informací Euro OnLine se se získáním povolení počítá během června letošního roku. Kde je chyba, se nedočteme. Udělal něco špatně Eurotel? Nebo ČTÚ jenom prostě brání podnikání Eurotelu na přidělené frekvenci? Nebo je v tom jiná politika? Co zdržuje vydání povolení? Nedostatek otevřených informací a opakované snahy o odvolání jednatelů Eurotelu jsou skvělou živnou půdou pro konspirační teorie. (Euro OnLine, Marigold)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).