Hlavní navigace

CDMA si už pořídilo 85 tisíc zákazníků

1. 8. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Telefónica O2 oznámila, že její mobilní vysokorychlostní internetové připojení přes technologii CDMA nabízené původně pod hlavičkou Internet Expres, nyní jako Internet Pro, používá už více než 85.000 zákazníků. Za první polovinu roku 2006 nastal růst o něco vyšší než dvacet procent. Podle čísel dodaných Telefónicou O2 je CDMA jasně nejpoužívanějším mobilním vysokorychlostním internetem – jeho podíl dosahuje téměř 85 procent. V závislosti na pokračujícím růstu sítě CDMA jsme potěšeni, že můžeme…

Telefónica O2 oznámila, že její mobilní vysokorychlostní internetové připojení přes technologii CDMA nabízené původně pod hlavičkou Internet Expres, nyní jako Internet Pro, používá už více než 85.000 zákazníků. Za první polovinu roku 2006 nastal růst o něco vyšší než dvacet procent. Podle čísel dodaných Telefónicou O2 je CDMA jasně nejpoužívanějším mobilním vysokorychlostním internetem – jeho podíl dosahuje téměř 85 procent. V závislosti na pokračujícím růstu sítě CDMA jsme potěšeni, že můžeme dále rozvíjet naše vedoucí postavení a pokračovat v důvěře, kterou v nás naši zákazníci vložili, a poskytovat to nejlepší z mobilních vysokorychlostních služeb,“ říká Andrei Torriani, výkonný ředitel pro Marketing, Telefónica O2 Czech Republic, a dodává: Díky našim kontinuálním investicím do pokrytí a kapacity CDMA, kombinovaných s našimi dalším rozšiřováním vysokorychlostních služeb ADSL, budeme pokračovat v úsilí poskytnout všem zákazníkům v České republice to nejlepší možné portfolio internetového připojení. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).