Hlavní navigace

Centralway vstupuje do jednoho z českých klonů YouTube

4. 4. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Serverů pro sdílení videa se v českých internetových vodách v posledních měsících objevilo několik. Největší očekávání se vkládala do služby Stream TV, ale do popředí zájmu by se mohl dostat třeba také server Čeknito.cz, který jde hlasicky ve stupách YouTube. Nezaměřuje se totiž na vlastní tvorbu, ale dává prostor výhradně videím od uživatelů. Zajímavé je, že do projektu nyní vstupuje společnost Centralway, která působí na českém a slovenském trhu od roku 2000. Spolu se zakladateli služby,…

Serverů pro sdílení videa se v českých internetových vodách v posledních měsících objevilo několik. Největší očekávání se vkládala do služby Stream TV, ale do popředí zájmu by se mohl dostat třeba také server Čeknito.cz, který jde hlasicky ve stupách YouTube. Nezaměřuje se totiž na vlastní tvorbu, ale dává prostor výhradně videím od uživatelů. Zajímavé je, že do projektu nyní vstupuje společnost Centralway, která působí na českém a slovenském trhu od roku 2000. Spolu se zakladateli služby, kterými jsou Juraj Filipeje a Ladislav Zigo, chce vytvořit nejnavštěvovanější českou stránku pro sdílení videa. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).