Hlavní navigace

Centropol využije pro služby virtuála síť Vodafonu, nabídne paušální tarify

28. 5. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Centropol Telecom plánuje představit svoji nabídku na podzim. Od Vodafonu si pronajme pouze síťovou infrastrukturu a všechny ostatní služby bude zajišťovat sám.

Společnost Centropol, která se zabývá prodejem elektřiny a zemního plynu, oznámila svůj záměr nabízet telefonní služby jako virtuální operátor už začátkem letošního roku. Pro tyto účely také založila dceřinou firmu Centropol Telecom. Zpočátku chce zákazníkům nabízet mobilní telefonní služby a datové služby. V příštím roce plánuje přidat také volání přes pevné telefonní linky.

Představitelé společnosti už dříve uvedli, že do rozjezdu nového virtuála chtějí investovat až 100 milionů korun a jejich ambiciózním cílem je postupně získat až milion zákazníků. Centropol Telecom by měl začít oficiálně nabízet své služby 1. září. Dosud přitom nebylo zřejmé, s jakým z tuzemských operátorů bude firma spolupracovat. Nyní je jasné, že Centropol Telecom bude hostovat v síti Vodafonu.

Centropol Telecom bude plnohodnotným operátorem, který si od Vodafonu pronajme pouze síťovou infrastrukturu a všechny ostatní služby si bude zajišťovat sám. Nový virtuální operátor chce těm stávajícím konkurovat hlavně nižší cenou. Podle všeho bude jeho nabídka vystavěna na paušálních tarifech, které budou kombinovat hlasové, datové a roamingové služby. Firma chce cílit na fyzické osoby a drobné podnikatele.

Centropol Telecom připraví balíčky, které budou kombinovat  telefonní služby a dodávky zemního plynu a elektřiny.

Novým i stávajícím zákazníkům nabídne skupina CENTROPOL komplexnější balíček služeb, čímž získá nespornou konkurenční výhodu na trhu, stojí v tiskovém prohlášení.

Není ale jasné, zdali bude možné služby virtuálního operátora odebírat samostatně, aniž by zákazník byl odběratelem plynu či elektrické energie od Centropolu.

Z uzavřené dohody budou profitovat především naši zákazníci, pro které připravujeme velmi zajímavou nabídku výhodných mobilních služeb a zároveň i dodávek energií. Ceníme si u našeho obchodního partnera férového jednání, upřesnil Aleš Graf, majitel skupiny Centropol.

Zpočátku chce nový virtuální operátor cílit hlavně na zákazníky, kterým už nyní dodává zemní plyn či elektřinu.

BRAND24

CENTROPOL TELECOM bude svou nabídku směřovat především na rodiny, které chceme zaujmout atraktivnějšími cenami. Máme v plánu oslovit nejdříve stávající portfolio zhruba 350 000 zákazníků, kterým dodáváme elektřinu a zemní plyn. Následně plánujeme spustit masivní marketingovou kampaň na oslovení dalších zákazníků z řad domácností i firemních zákazníků.Konkrétní ceny tarifů zveřejníme krátce před spuštěním služeb, uvedl Lukáš Pokrupa, obchodní ředitel skupiny Centropol.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).