Hlavní navigace

Centrum Holdings koupilo inzertní server Cars.cz

11. 6. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost Centrum Holdings, tedy spojené portály Centrum.cz a Atlas.cz, koupila inzertní server Cars.cz. Cars.cz je společnost s velmi kvalitním týmem, která je o to víc atraktivní, protože provozuje jeden z nejrychleji rostoucích inzertních auto serverů jak v Česku, tak na Slovensku. Naše první společné kroky budou směřovat k dalšímu posílení produktového a vývojového týmu Cars.cz, komentuje čerstvou akvizici Pavel Mucha, generální ředitel Centrum Holdings. Pro uživatele serveru Cars.cz se…

Společnost Centrum Holdings, tedy spojené portály Centrum.cz a Atlas.cz, koupila inzertní server Cars.cz. Cars.cz je společnost s velmi kvalitním týmem, která je o to víc atraktivní, protože provozuje jeden z nejrychleji rostoucích inzertních auto serverů jak v Česku, tak na Slovensku. Naše první společné kroky budou směřovat k dalšímu posílení produktového a vývojového týmu Cars.cz, komentuje čerstvou akvizici Pavel Mucha, generální ředitel Centrum Holdings. Pro uživatele serveru Cars.cz se prý nic nemění. Cars.cz zůstane samostatným subjektem, který i nadále budou řídit jeho zakladatelé. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).