Hlavní navigace

Centrum umí radit

6. 8. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Centrum pro podporu svého stroje Morfeo spustilo tento týden v „novém kabátě“ velmi jednoduchou obdobu Google Answers: odkaz „Jak jste spokojeni s výsledky vyhledávání? Napište nám“ pod výsledky vyhledávání nyní vede na formulář, ve kterém si můžete postěžovat, že jste nenašli, co jste hledali. V Centru pak hledání provede k tomu účelu vyčleněný pracovník a pošle vám výsledek. Škoda jen, že upravená služba není z odkazů na Centru více zřejmá a že k jejímu využití musíte mít na Centru také e…

Centrum pro podporu svého stroje Morfeo spustilo tento týden v „novém kabátě“ velmi jednoduchou obdobu Google Answers: odkaz „Jak jste spokojeni s výsledky vyhledávání? Napište nám“ pod výsledky vyhledávání nyní vede na formulář, ve kterém si můžete postěžovat, že jste nenašli, co jste hledali. V Centru pak hledání provede k tomu účelu vyčleněný pracovník a pošle vám výsledek. Škoda jen, že upravená služba není z odkazů na Centru více zřejmá a že k jejímu využití musíte mít na Centru také e-mail. A kdo asi první nachytá Centrum na dotaz, na který nebude možné nic nalézt?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).