Hlavní navigace

Česká pobočka Microsoftu má novou generální ředitelku

2. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Microsoft
Bývalá generální ředitelka slovinské pobočky Biljana Weber střídá po třech letech Romana Cabálka, který se v rámci Microsoftu přesune na jinou, zatím neupřesněnou vedoucí pozici.

Biljana Weber přichází do českého Microsoftu ze Slovinska, kde poslední tři roky působila jako generální ředitelka tamní pobočky. Před tím pracovala 18 let ve společnosti IBM, kde zastávala různé vedoucí pozice v rámci regionu střední a východní Evropy, naposledy pak roli ředitelky pro sektor státní správy.

Biljana Weber - nová generální ředitelka české pobočky společnosti Microsoft.
Autor: Microsoft

Biljana Weber – nová generální ředitelka české pobočky společnosti Microsoft.

Jsem moc ráda, že jsem získala příležitost stát se součástí Microsoftu v České republice. Jsem si ale samozřejmě vědoma i velké zodpovědnosti, kterou tato pozice přináší, zvláště pak v tomto čase plném ekonomických výzev. Jak z pohledu trhu, tak i interně je dnes Microsoft v České republice považovaný za pobočku s vysoce talentovanými a úspěšnými lidmi. Dosáhl zdravého růstu a pokračování v tomto trendu je mou prioritou, uvedla ke svému jmenování Weber.

Ačkoli oficiálně Biljana Weber řídí českou pobočku od dnešního dne, na stránkách slovinského Microsoftu je stále vedena jako generální ředitelka tamní pobočky.

BRAND24

Dosavadní generální ředitel českého Microsoftu Roman Cabálek by se měl v rámci firmy posunout na blíže nespecifikovanou vedoucí pozici.

Rád bych poděkoval Romanovi za jeho výkon a výsledky při řízení české pobočky a popřál mu hodně štěstí v jeho budoucí roli, kterou brzy oznámíme, prohlásil Don Grantham, prezident Microsoftu pro střední a východní Evropu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).