Hlavní navigace

Česká pošta udělá pohled z MMS zprávy

26. 6. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Česká pošta se podle Mladé Fronty Dnes chystá v srpnu spustit novou službu zhotovení pohledu z MMS zprávy a jeho následné doručení. Princip je prostý: Pořídíte si třeba na dovolené fotku svým mobilním telefonem a tu pak následně odešlete ve formě MMS zprávy na e-mailovou adresu České pošty. Ta z dodaných podkladů vyhotoví běžný papírový pohled a pošle jej na uvedenou adresu i s textem, který můžete zadat do MMS zprávy. Česká pošta slibuje doručení pohledu nejpozději do tří dnů od odeslání MMS…

Česká pošta se podle Mladé Fronty Dnes chystá v srpnu spustit novou službu zhotovení pohledu z MMS zprávy a jeho následné doručení. Princip je prostý: Pořídíte si třeba na dovolené fotku svým mobilním telefonem a tu pak následně odešlete ve formě MMS zprávy na e-mailovou adresu České pošty. Ta z dodaných podkladů vyhotoví běžný papírový pohled a pošle jej na uvedenou adresu i s textem, který můžete zadat do MMS zprávy. Česká pošta slibuje doručení pohledu nejpozději do tří dnů od odeslání MMS zprávy. Cena 30 korun bude prý zahrnovat všechny poplatky pro mobilního operátora i Českou poštu. Služba zatím bude určitě dostupná zákazníkům Vodafonu. S T-Mobilem a Eurotelem nyní Česká pošta jedná. (Finanční noviny)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).