Hlavní navigace

Česká televize bude příští rok hostit celosvětovou konferenci News Xchange

15. 11. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Akce zaměřená na inovace v televizním vysílání a nových médiích se účastní stovky nejdůlejších mediálních manažerů. Letošní ročník právě probíhá v marocké Marakéši.

Dějištěm příštího ročníku celosvětové konference News Xchange zaměřené na inovace v televizním vysílání a nových médiích, bude Praha. Hostitelem se v listopadu 2014 stane Česká televize. Prostřednictvím svého profilu na Facebooku o tom informovala bývalá výkonná ředitelka divize Nová média ČT Pavlína Kvapilová, která se ještě v době svého působení v ČT nejvíce zasadila o to, aby organizátoři akce zvolili pro místo konání dalšího ročníku právě Prahu. Pozvánku na Kavčí hory od generálního ředitele ČT Petra Dvořáka přímo v Marakéši tlumočil programový ředitel ČT Milan Fridrich.

Tipy C

K TÉMATU: Pavlína Kvapilová a Angelika Bazalová založily na internetu iniciativu Vaše televize

“Milan Fridrich na scéně v Marakéši – jménem ČT v zastoupení GŘ pozval dnes na 500 kolegů, televizních šéfů a dalších profesionálů z mediálního prostředí z celého světa na příští News Xchange – bude v listopadu 2014 – v Praze… Mám z toho velkou radost, protože to je opravdu globální konverzace, která přivede do Prahy množství zajímavých lidí…,” napsala Kvapilová na Facebooku pod fotografii z právě probíhající konference v Maroku. Nová média ČT od října místo Kvapilové vede Pavel Kouhout, někdejšé šéf internetu FTV Primy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).