Hlavní navigace

Česká televize si opět registrovala Nejchytřejšího Čecha, soutěž se vrátí

9. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Pobavit se a zároveň se něco dozvědět o svých schopnostech. Právě o tom bude pokračování boje o titul Nejchytřejší Čech,“ láká veřejnoprávní televize na svém webu.

Česká televize na obrazovku vrátí vědomostní soutěž Nejchytřejší Čech. Vyplývá to z informací, které veřejnoprávní médium publikovalo již v minulosti a zveřejnilo je na svých webových stránkách. Česká televize si navíc v uplynulých dnech, konkrétně 27. října, nechala opětovně registrovat stejnojmennou ochrannou známku u patentového úřadu (viz zde). První ročník soutěže se na obrazovce Jedničky vysílal poprvé loni 24. března a jeho moderátorem byl Roman Šmucler.

MMF24

SLEDOVALI JSME ŽIVĚ: ČT představila Karla IV., Trapné padesátky a spin-off Cirkusu Bukowsky

Soutěž Nejchytřejší Čech se chystá na svou druhou řadu. Ani tentokrát není důležité, jestli jste muž, nebo žena. Nezáleží na tom, kolik vám je let, kde bydlíte ani jakou máte profesi. V Nejchytřejším Čechovi jde o co nejvšestrannější testování různých typů inteligence (verbální, matematické, sociální i logiky), postřehu a nově i vědomostí soutěžících. Nároky na ty nejbystřejší z vás tak vzrostou o další rozměr, láká Česká televize a doplnila, že kromě návratu Šmuclera se diváci mohou těšit i na divadelního režiséra Jiřího Havelku v roli „pouličního vědce“ připraveného v nejrůznějších zábavných pokusech klamat naše vědomí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).