Hlavní navigace

Česká televize si registruje Volhu a Akci Neptun, neprozradila proč

26. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Od poloviny uplynulého měsíce už má Česká televize registrované ochranné známky Fandím! z lásky ke sportu, iReportér, Michalovy barvy, Písničkohraní, Transport Er a další.

Dvě nové ochranné známky si začátkem tohoto měsíce registrovala u Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV) Česká televize. Jde konkrétně o slovní označení Volha a Akce Neptun. Kdy a k jakým účelům je veřejnoprávní vysílatel použije, zatím není v tuto chvíli jasné a ani mluvčí Alžběta Plívová je nechce nijak komentovat. Jsou to projekty v rané fázi vývoje, nemohu k nim tedy prozatím nic konkrétního prozradit, konstatovala Plívová. Jasné je nicméně jedno, na podzimní tiskové konferenci o nich Česká televize nehovořila.

BRAND24

K TÉMATU: Česká televize si registrovala nové ochranné známky, mimo jiné Četníky z Luhačovic

Od poloviny uplynulého měsíce už má Česká televize registrované ochranné známky Fandím! z lásky ke sportu, iReportér, Michalovy barvy, Písničkohraní, Transport Er a Týden v regionech. K těm uvedla Alžběta Plívová následující: Jde o projekty, které se nacházejí v různých fázích přípravy. V tuto chvíli je již spuštěn projekt Fandím!, jehož cílem je přispět k celkové kultivaci fotbalového prostředí (www.fandim.cz). Michalovy barvy je nový pořad Déčka, Písničkohraní též, Týden v regionech je pořad na ČT 24. Ostatní formáty jsou v tuto chvíli ve vývoji.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).