Hlavní navigace

Česká televize uzpůsobila videoarchiv pro tablety Samsung Galaxy Tab

8. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 12. 2011

UVNITŘ FOTO Veřejnoprávní televize představuje další produkt v oblasti nových médií – aplikaci iVysílání uzpůsobenou speciální pro tablety Samsung Galaxy Tab. Její předlouhou byl stejný program určený pro mobilní telefony s operačním systémem Google Android. Kromě čtyř aktuálních pořadů je k dispozici například také rubrika Pořady, v níž jsou pořady řazené podle žánru a názvu.

ČTĚTE TAKÉ: LG, Philips a Sharp mají společnou platformu pro aplikace Smart TV

BRAND24

Flotila aplikací České televize se úspěšně rozrůstá na všechny u nás nejrozšířenější mobilní platformy, a to dokonce s tuningy pro jednotlivé přístroje. Očekáváme tak další nárůst celkového počtu uživatelů našich aplikací pro smartphony a tablety. Dosavadní suma bezmála 400 tisíc stažení tak jistě nezanedbatelně naroste, uvedla při této příležitosti výkonná ředitelka sekce Nová média v České televizi Pavlína Kvapilová. Aplikace se konkrétně týká tabletů Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9 a také připravované novinky Galaxy Tab 7.0 Plus. Majitelé Wi-Fi verzí výše uvedených tabletů se aplikace dočkají během několika dnů.

Aplikace iVysílání pro tablet Samsung Galaxy Tab. (Foto: Česká televize)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).