Hlavní navigace

Česká televize začala redakcím zasílat programové plány kanálů ČT :D a ČT art

12. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ DOKUMENTY Vysílání kanálu ČT :D zahájí v sobotu i v neděli Raníček Mach a Šebestová na prázdninách, diváci ČT art se mohou těšit na Aloise Nebela a snímek Samotáři.

Počínaje dnešním dnem se k novinářům, respektive redakcím, které pracují s vysílacími schématy jednotlivých televizních kanálů, dostaly vůbec poprvé nejen přehledy stanic ČT 1, ČT 2, ČT 24 a ČT Sport, ale také programů ČT :D (Déčko) a ČT art, jež odstartují 31. srpna, tedy den před začátkem nového školního roku. Redakce serveru DigiZone.cz už své čtenáře s obsahem vysílání těchto stanic seznámila v uplynulých dnech, nyní se mohou zájemci podívat na konkrétně pořady, jež jsou pro ně připraveny.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Stáhněte si tiskové materiály k podzimnímu schématu České televize

Prostřednictvím zemského vysílání bude možné sledovat Déčko a Art v Regionální síti 7 provozovanou společností Progress Digital, za níž stojí ostravský podnikatel Radim Pařízek. Česká televize označuje část prostoru, který je pro ni vyhrazen, jako multiplex 1a, tedy jakési pokračování své veřejnoprávní sítě, jejíž chod pro ni zajišťují České Radiokomunikace. Na satelitu bylo vysílání avizované pouze prostřednictvím družice Astra 3B na nových kartách operátora Skylink. Kanály do svých nabídek zařadí i kabeloví a IPTV operátoři.

BRAND24

Déčko – sobota + neděle by Lukáš Polák

Art – 31 srpna a 1 září by Lukáš Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).