Hlavní navigace

Česká televize zkouší spolupráci se serverem Stream.cz

17. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na serveru Stream.cz se objevila stránka České televize, kde veřejnoprávní médium umístilo ke shlédnutí několik pořadů. Jedná se o zkušební provoz, v rámci kterého Česká televize testuje možnosti spolupráce mezi Stream.cz a Českou televizí se zaměřením na výnosy a potenciál popularizace pořadů a webu České televize mezi návštěvníky Stream.cz, vysvětlil mluvčí veřejnoprávní televize Ladislav Šticha pro server Mediář.cz. 

Na serveru Stream.cz se objevila stránka České televize, kde veřejnoprávní médium umístilo ke shlédnutí několik pořadů. Jedná se o zkušební provoz, v rámci kterého Česká televize testuje možnosti spolupráce mezi Stream.cz a Českou televizí se zaměřením na výnosy a potenciál popularizace pořadů a webu České televize mezi návštěvníky Stream.cz, vysvětlil mluvčí veřejnoprávní televize Ladislav Šticha pro server Mediář.cz

Stream.cz hostuje archiv pořadů pro televize Prima, Public a Óčko. Česká televize má vlastní archivu iVysílaní.cz, ale z ekonomických důvodů se nyní nebrání i přítomnosti na serveru Stream.cz. Petr Kvapil, což je obchodní ředitel České televize, pro Mediář.cz prozradil, že si od toho veřejnoprávní televize slibuje zvýšení návštěvnosti svého vlastního webu, které by mělo přinést alespoň tři miliony korun navíc z reklamy.  Více si budete moci přečíst v rozvoru, který o půlnoci vyjde na našem sesterském serveru DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).