Hlavní navigace

České portály vyměnily internetové kolbiště za trávník

5. 3. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Něco pro odlehčení začátku nového pracovního týdne :-) Zaměstnanci české portálové trojky tvořené portály Atlas, Centrum a Seznam se o víkendu střetli na fotbalovém miniturnaji Czech Internet Cup. Konečná tabulka kuriozně připomíná dlouhodobé postavení portálů na trhu: první Seznam, druhé Centrum, třetí Atlas. Nejvíce gólů vsítili hráči portálu Centrum. Atlasu jich dali čtrnáct a vyhráli vysoko 14:1. Se Seznamem Centrum těsně prohrálo po divoké přestřelce 7:8. S trochou nadsázky by se dalo…

Něco pro odlehčení začátku nového pracovního týdne :-) Zaměstnanci české portálové trojky tvořené portály Atlas, Centrum a Seznam se o víkendu střetli na fotbalovém miniturnaji Czech Internet Cup. Konečná tabulka kuriozně připomíná dlouhodobé postavení portálů na trhu: první Seznam, druhé Centrum, třetí Atlas. Nejvíce gólů vsítili hráči portálu Centrum. Atlasu jich dali čtrnáct a vyhráli vysoko 14:1. Se Seznamem Centrum těsně prohrálo po divoké přestřelce 7:8. S trochou nadsázky by se dalo napsat, že výsledek podle nás odpovídá i rozložení portálů na trhu. Před Atlasem máme velký náskok. A za Seznamem nejsme tak daleko, glosuje výsledek turnaje Miroslav Čepický z Centra.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).